Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

7 motiva sa-ti infintezi o firma

7 motive să-ți înființezi o firmă

Ca să deții propria firmă este un proces anevoios, dar avantajele compensează tot efortul depus. Știm că ai în plan să îți înființezi o societate comercială cât de curând și ca să te motivăm să faci acest prim pas cu noi, ți-am pregătit câteva motive în plus care îți vor da imboldul de a înființa cât mai repede firma mult visata.

Iti prezentam cele mai importante motive pentru care merită să ai propria ta afacere!

Controlul deplin

Tu ești administratorul firmei, tu ești cel care ia deciziile importante.Tu stabilești pași spre progres ai societății, aprobi cheltuielile și monitorizezi întreaga activitate. Toate aceste activități duc pas cu pas la crearea propriei culturi ale companiei tale. Astfel cărămidă cu cărămidă pui bazele unei companii solide, profitabile și cunoscute.

Beneficiaza de pe urma viselor tale

Ai observant cum de multe ori visele tale sunt puse iîn practică de alții? Ideile geniale plutesc în aer, se discută la o ieșire cu prietenii. Ai avut și tu ideea aceea, dar alții au făcut o afacere din ea înaintea ta. Este timpul să ai curaj, să încerci chiar tu, apoi vei culege toate beneficiile 💯 📊

Tu stabilesti rasplata

Toti oamenii vor recompense, dar nu toti reusesc sa gestioneze munca in asa fel incat sa fie direct proportionala cu rasplata cuvenita efortului depus. Probabilitatea de a castiga la loterie este de milioane de ori mai mica decat aceea de a castiga din afaceri.

Program flexibil

Un program flexibil este un motiv pentru care merită să îți lansezi propria afacere acum. Desigur la început vei lucra poate mai mult decât înainte dar în timp, dupa ce lucrurile încep să se aseze, îți vei gestiona propriul program și chiar poți delega către alți angajați unele activități.

E bine sa fii sef

Acum că tu ești șeful, tu îți alegi cu cine să lucrezi! Tu îți alegi colaboratorii, partenerii și faci recrutarile. Acum că ai ajuns la alt nivel, mai mult ca sigur că o să întalnești mult mai multe persoane interesante cu care vei interacționa.

Poti fi un om de succes

Respectului de sine crește odată cu succesul afacerii tale! Mândrie și recunoaștere în societate,între prieteni și cunoscuți. Vei fi mândru că prin ideile tale ai contribuit la crearea de locuri de muncă și la succesul angajatilor tăi. Deci merită tot efortul! 💪

Adio rutina!

Vei fi entuziasmat să începi ceva nou, mai apoi, provocarile în continuă schimbare pot fi un alt motiv pentru care să îți lansezi propria afacere, mai ales dacă ești o persoană care urăște rutina. Vei avea de rezolvat probleme dintre cele mai diverse care nu te vor lăsa să te plictisești niciodată.

Sbera Econsulting Roman

Alege un partener experimentat, să te ajute în dezvoltarea afacerii tale!
 • persona fizica autorizata / PFA;
 • intreprinderea individuala / II;
 • societatea cu raspundere limitata / (SRL)
 • societatea cu raspundere limitata debutant (SRL-D);
 • Servicii profesionale de traduceri si interpretariat


  Author

  Sbera Econsulting

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!