Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Servicii modificari firma SRL Roman

A venit momentul să modifici ceva în firmă?

     A venit momentul să modifici ceva în firmă? Indiferent de domeniul de activitate astfel de situaţii vor apărea constant. Asta înseamnă să dezvolţi afacerea și să încerci să fii constant cu un pas înaintea concurenței!

     Serviciul nostru de modificare firmă și mențiuni este centrat pe următoarele forme de înregistrare: persoană fizică autorizată (PFA), întreprindere individuală (II), întreprindere familială (IF), societate cu răspundere limitată (SRL) sau organizație non-guvernamentală (ONG).

     Fie că doriți să schimbați sediul social, să cooptați un nou asociat, să modificați denumirea firmei, să schimbați administratorul firmei, să-i suspendați activitatea sau să o inchideți, noi vă putem ajuta.

     Clienții beneficiază de consultanță cu privire la cea mai rapidă și mai economică variantă de implementare a modificărilor, evită deplasările și drumurile inutile și cozile de la birourile Oficiului Național al Registrului Comerțului.

 

Sbera Econsulting te poate ajuta cu o gamă variată de modificări ce pot fi aduse companiei tale!

Contacteaza-ne acum!


  Author

  Sbera Econsulting

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!