Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Avantajele infiintarii unui SRL

Avantajele infiintarii unui SRL

     Pentru a face alegerea cea mai avantajoasă în desfăşurarea activităţii economice, conform legislaţiei în vigoare dar și a specificului activității pe care doriți să o porniți aveți ȋn cele ce urmează un scurt rezumat privind avantajele  unui SRL, mai exact ale unei microîntreprinderi.

     Procesul de infiintare firma poate parea unul destul de complicat daca nu avem informatiile necesare. Pentru a ne asigura ca luam cea mai buna decizie atunci cand ne dorim sa infiintam o firma trebuie sa ne documentam: sa stim care sunt tipurile de societati, care sunt caracteristicile fiecaruia, cum se poate infiinta, care sunt avantajele si dezavantajele, care sunt taxele si impozitele, etc.

     Una dintre cele mai intalnite tipuri de firme din Romania este SRL-ul: Societatea cu Raspundere Limitata. Pentru a stii daca SRL-ul este sau nu tipul de firma perfect pentru ideile voastre, mai jos va prezentam cateva avantaje ale unui SRL. 

Vrei sa ai afacerea ta? Sa fii propriul tau sef? Sa nu mai depinzi de nimeni?

Ce planuri de viitor ai pentru firma ta?

     Cel mai bine, inainte de a alege viitoarea forma de entitate economica, este sa te gandesti ce planuri de viitor ai in vedere cu acesta, dar si ce diferente vor exista in gestionarea problemelor intalnite la fiecare din cele doua categorii.

     Nu exista un tipar care sa aleaga in locul tau, deoarece o activitate banala in care majoritatea profeseaza ca si PFA, s-ar putea ca in alte conditii sa fie mai avantajos autorizarea prin SRL-ul.

     Trebuie să ai curajul de a-ti elibera ideile și de a-ti asuma riscuri, trebuie să ai o atitudine pozitivă, energie, determinare, perseverență.

     Nu există reguli generale. Nu înveți să mergi urmând regulile. Atunci când îți cunoști scopul în viată și te dezvolți spre a-ți atinge potențialul maxim, te afli pe drumul spre succes.

Devino proprietar al unei afaceri

     A crea o afacere este un risc, însă tot ce vedem în jurul nostru, afaceri de succes, companii, etc. există datorită faptului că cineva, cândva s-a aventurat să deschidă o afacere și să creadă în ea.

     Poate că acum a venit, în sfârșit, momentul să schimbați calitatea dumneavoastră de angajat cu cea de 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢.

𝐈𝐍𝐅𝐈𝐈𝐍𝐓𝐀𝐑𝐈 𝐒𝐎𝐂𝐈𝐄𝐓𝐀𝐓𝐈 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐑𝐂𝐈𝐀𝐋𝐄 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍

  • persona fizica autorizata / PFA;
  • intreprinderea individuala / II;
  • societatea cu raspundere limitata / (SRL)
  • societatea cu raspundere limitata debutant (SRL-D);
  • Autorizări

Ești interesat de serviciile noastre?

Consultanță gratuită și asistență permanentă pe toată durata colaborării.

Author

Sbera Econsulting

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!