Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Infintari societati comerciale SRL PFA Roman Neamt

Care este motivatia ta de a incepe o afacere?

     Cand incepi sa pui bazele unei companii, trebuie sa astepti sa te confrunti cu incertitudini financiare si personale. Totodata, se poate intampla sa apara neintelegeri cu partenerii de afaceri. Viata ta de familie este foarte probabil sa aiba de suferit – prea multe ore si energie investite in inceputul afacerii tale.

     Poti intreba orice antreprenor si vei vedea ca iti vor insirui toate motivele pentru care sa nu pornesti o afacere. Toate frustrarile, dificultatile si momentele dureroase. Dar imediat dupa, vor aduce in atentie acele motive pentru care trebuie neaparat sa incepi demararea unei afaceri.

Intreg procesul de start al unei afaceri poate fi foarte greu.
Asadar, care este motivatia? De ce sa faci asta?

In calitate de antreprenor simti acea pasiune a cresterii propriei tale afaceri, a dezvoltarii propriilor idei, a punerii in aplicare a propriei viziuni. Pasiunea este o conditie prealabila inceperii unei afaceri si este, totodata, un motivator de baza.

Antreprenorii sunt creatori. Trebuie sa producem “lucruri” pentru a avea succes. Iar “lucrurle” trebuie sa creeze valoare. Este motivational sa stii ca ceva ce ai demarat incepe sa creeze valoare pentru ce din jur. Iar partea valorii creative contribuie la comunitatea antreprenoriala.

Desigur ca nu orice afacere are potentialul de a schimba lumea, dar cei mai multi dintre antreprenori cred cu tarie ca afacerile lor vor face asta. Este parte din valoarea creatoare. Inceperea afacerii si gestionarea ei cu o pasiune faca echivoc te ajuta sa mergi mai departe.

Antreprenorii sunt nebuni dupa detinerea controlului. Considera ca pot face orice mai bine decat ceilalti. A avea aceasta oportunitate poate fi pe de o parte motivational, dar pe de cealalta parte, infricosator – tu detii controlul, tu esti seful, tu esti cel care trebuie sa puna lucrurile in miscare.

Nu mai punem la indoiala ca banii reprezinta un factor motivational foarte mare. Adevarul este ca poti, probabil, sa castigi bani frumosi si in cadrul unui job bine platit, dupa suficienti ani, decat sa incepi o afacere care poate esua. Dar exista si probabilitatea de a avea capacitatea de a genera foarte mult bani intr-un timp relativ scurt, conducand propriul business si bucurandu-te de succes.

    

Sunt foarte putini antreprenori care dau startul unei afaceri si se opresc. Chiar daca au succes de la bun inceput sau nu, multi antreprenori fac incercari repetate pentru ca motivatia de a incepe o afacere este foarte puternica

Daca esti un antreprenor desavarsit si vrei sa pui bazele unei afaceri, te asteptam la o discutie cu echipa SBERA ECONSULTING.

Si totul va deveni mult mai usor!!!

     Poate că acum a venit, în sfârșit, momentul să schimbați calitatea dumneavoastră de angajat cu cea de 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐚𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐚𝐟𝐚𝐜𝐞𝐫𝐢.
        𝐈𝐍𝐅𝐈𝐈𝐍𝐓𝐀𝐑𝐈 𝐒𝐎𝐂𝐈𝐄𝐓𝐀𝐓𝐈 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐑𝐂𝐈𝐀𝐋𝐄 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍
     ✅ persona fizica autorizata / PFA;
     ✅ intreprinderea individuala / II;
     ✅ societatea cu raspundere limitata / (SRL)
     ✅ societatea cu raspundere limitata debutant (SRL-D);
 
          𝐒𝐁𝐄𝐑𝐀 𝐄𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓𝐈𝐍𝐆
          office@sbera-econsulting.ro
          𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧, 𝐒𝐭𝐫. 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐧𝐫.𝟏𝟒
          📞 𝟎𝟕𝟔𝟕 𝟐𝟕𝟐 𝟐𝟑𝟑

Author

Sbera Econsulting

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!