Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Extindere a obiectului de activitate

Extinderea obiectului de activitate al unei firme SRL

Extinderea obiectului de activitate al unei firme SRL poate fi o decizie importanta pentru dezvoltarea afacerii. Aceasta poate fi realizata prin adaugarea de noi produse sau servicii la obiectul de activitate existent.

Procesul de extindere a obiectului de activitate poate fi unul simplu sau complex, in functie de natura si amploarea schimbarilor propuse. In general, este necesara obtinerea aprobarii adunarii generale a actionarilor si modificarea actului constitutiv al companiei.

Motive de extinderea obiectului de activitate

Exista mai multe motive pentru care o firma ar putea dori sa-si extinda obiectul de activitate. Unul dintre cele mai comune motive este dorinta de a diversifica sursele de venit, astfel incat sa fie mai putin dependenta de un singur client sau produse. De asemenea, extinderea obiectului de activitate poate fi o modalitate de a profita de oportunitati de afaceri noi sau de a raspunde la schimbarile din piata.

Inainte de a lua decizia de a extinde obiectul de activitate, este important sa se faca o analiza temeinica a oportunitatilor si riscurilor. Este necesar sa se evalueze daca exista cerere pentru noile produse sau servicii propuse, daca compania are resursele necesare pentru a le oferi si daca exista oportunitati de a face profit din acestea.

Extinderea obiectului de activitate poate duce la cresterea veniturilor

In cazul in care se decide sa se extinda obiectul de activitate, este important sa se planifice cu atentie si sa se implementeze schimbarile propuse. Este necesar sa se asigure ca toate aspectele legale si financiare sunt acoperite si sa se comunice cu angajatii, clientii si partenerii despre schimbarile propuse.

Extinderea obiectului de activitate poate fi un pas important pentru dezvoltarea afacerii, dar este important sa se ia in considerare cu atentie toate aspectele si sa se planifice cu grija. Cu o planificare adecvata si o implementare eficienta, extinderea obiectului de activitate poate duce la cresterea veniturilor si a profitului companiei.

Nu ezita sa ne contactezi!

Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru infiintarea sau modificarea firmei tale, apeleaza la serviciile noastre. Suntem o echipa de experti cu experienta in domeniul infiintarii si modificarii companiilor.

Oferta noastra include servicii complete pentru infiintarea si modificarea firmelor, de la redactarea actelor necesare pana la inregistrarea companiei la Registrul Comertului. De asemenea, oferim asistenta si consultanta pentru a va ajuta sa va indepliniti obligatiile fiscale si legale.

Cu ajutorul nostru, procesul de infiintare sau modificare a firmei va fi rapid si eficient, iar tu te vei putea concentra pe dezvoltarea afacerii tale. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii despre serviciile noastre si pentru a beneficia de un pachet personalizat de servicii. Suntem aici pentru a te ajuta sa iti infiintezi sau sa iti modifici firma fara probleme.

  Contacteaza-ne acum?

  Trimite un mesaj si te contactăm noi

  Author

  Sbera Econsulting

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!