Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Infiintare SRL Roman

Înființare PFA Roman

Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile, autorizatii si avize functionare,etc.
 
Oferim soluții pentru înființări firme în cel mai scurt termen și la prețuri corecte !

Înființare PFA – tot ce trebuie să știi despre aceast demers:

     Durata acțiunii de infiintare PFA (Persoană Fizică Autorizată) poate fi cuprinsă între 3 și 5 zile lucrătoare. Aceast interval este valabil din momentul in care dosarul este pregătit pentru ONRC. Este bine de știut că, începând cu 19.04.2013, toate PFA-urile se constituie neplătitoare de TVA. Cei care doresc să devină plătitori de TVA înainte de atingerea plafonului de 300.000 lei urmează să facă o cerere în acest sens la ANAF.

     Numele PFA este dat, în general, de numele persoanei fizice care urmează să se autorizeze ca PFA.  În cazurile în care numele persoanelor sunt des intâlnite se utilizează în denumire inițialele părinților.

     În cazul PFA întreaga răspundere pentru datoriile acumulate de întreprindere revin persoanei fizice care deține acest statut. Spre deosebire de S.R.L., contabilitatea pentru PFA se ține în partidă simplă. PFA-ul poate avea angajați.

PFA-urile au două variante de impozitare: în sistem real și pe normă de venit.

 

Este indicat ca înainte de demararea procedurii de inființare PFA să verificați dacă activitatea dvs. este încadrată ca normă de venit, în cazul în care doriți să optați pentru varianta de impozitare pe normă de venit.
Acte necesare înființare PFA
Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!