Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Sbera Econsulting Leasing

Leasing Financiar si Operational

Bine ați venit la Sbera Econsulting, partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul leasingului auto! Cu o experiență vastă în furnizarea de soluții financiare personalizate pentru companii, suntem dedicați să vă oferim servicii de leasing auto flexibile și avantajoase.

Avantaje Sbera Econsulting Leasing Auto:

 1. Vechime Minimă pentru Firme: Oferim serviciul nostru de leasing auto cu o vechime minimă a firmei de doar o zi pentru SRL-uri, PFA-uri și I.I-uri.

 2. Avans Atractiv: Cu avansuri între 0% pentru firmele mari și până la 30%, vă oferim flexibilitate în achiziția de autoturisme și autoutilitare.

 3. Perioadă Maximă de Rate: Puteți opta pentru o perioadă maximă de rate de până la 5 ani, adaptată nevoilor dumneavoastră financiare.

 4. Vechime și Kilometraj Acceptate: Acceptăm autoturisme cu o vechime maximă de 5 ani (2019) și un număr maxim de 180.000 km pentru autoturisme sau 250.000 km pentru autoutilitare.

 5. Achiziții de la Dealeri Autorizați: Ne asigurăm că mașina dumneavoastră este achiziționată doar de la dealeri auto autorizați, garantând o tranzacție legală și transparentă.

 6. Documente Necesare Simple: Pentru analiza cererii, avem nevoie doar de câteva documente esențiale, precum CUI, act constitutiv, C.I. a administratorului și o cerere.

Beneficii suplimentare ale Leasingului Auto:

 • Deducerea Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA): Pentru firmele plătitoare de TVA, beneficiati de deducerea taxei pe valoarea adăugată și a altor cheltuieli (combustibil, întreținere, reparații, asigurări).

 • Accesibilitate Financiară: Leasingul auto permite accesul la o gamă variată de vehicule, cu o sumă inițială mai mică decât cumpărarea directă.

 • Flexibilitate la Finalul Contractului: Opțiunea de a cumpăra mașina, de a încheia un nou contract de leasing sau de a schimba modelul oferă flexibilitate la finalul contractului.

 • Varietate de Opțiuni: Finanțăm atât mașini noi, cât și rulate, în RON sau EURO, cu valoarea reziduală între 0% și 30%. Aveți o gamă variată de mașini din care să alegeți!

Conducerea Visului cu Sbera Econsulting:

Leasingul auto nu este doar o opțiune financiară, ci și o oportunitate de a conduce mașina dorită. Indiferent de buget, oferim acces la o gamă diversificată de mașini, fie că sunt noi sau rulate.

Mentenanță Redusă și Plată Flexibilă a Ratelor:

Cu Sbera Econsulting Leasing Auto, beneficiați de mentenanță redusă, eliminând grija costurilor de reparații, iar plata ratelor este flexibilă, adaptată necesităților dumneavoastră.

Alegeți Sbera Econsulting pentru soluții de leasing auto care să răspundă nevoilor și aspirațiilor dumneavoastră! Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria dumneavoastră către o experiență auto fără griji și plină de avantaje financiare.

Alegeți Sbera Econsulting pentru soluții de leasing auto care să răspundă nevoilor și aspirațiilor dumneavoastră!

  Contacteaza-ne acum?

  Trimite un mesaj si te contactăm noi

  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!