Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Modificari registrul comertului

Te sperie modificările de la Registrul Comertului?

Pe parcursul existentei unei societati comerciale SRL, SRL-D, PFA sau II pot aparea situatii in care sunt necesare diferite modificari.

Pentru a va scuti de multe drumuri si timp pierdut din partea d voastra putem realiza aceste modificari in cel mai scurt timp. Pentru a face acest lucru este necesar sa ne contactati la telefon +40 767 272 233 sau pe mail din pagina de contact.

Modificari ce pot fi operate in Registrul Comertului ONRC

Daca va aflati in una dintre aceste situatii si doriti sa aduceti modificarile necesare la Registrul Comertului, nu ezitati sa ne contactati si vom realiza aceste modificari in cel mai scurt timp!

Ești interesat de serviciile noastre?

Consultanță gratuită și asistență permanentă pe toată durata colaborării.

Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, PFA și alte forme juridice de organizare, oferim servicii complete de contabile.

infiintari societati comerciale Roman, infiintare SRL Roman, infiintare PFA Roman, avize si autorizari DSV, DSP,ISU Mediu si Primarie.

Author

Sbera Econsulting

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!