Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Infiintare SRL Roman

Infiintare SRL

Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile, autorizatii si avize functionare,etc.

Înființare SRL – tot ce trebuie să știi despre aceast demers:

Înființarea unei societăți cu răspundere limitată (S.R.L., sau simplu, firma) este cea mai răspândită formă juridică datorită răspunderii limitate a asociaților. Aceștia sunt ținuti responsabili pentru obligațiile societății doar în limita aportului lor. Un alt motiv pentru care antreprenorii preferă să înființeze S.R.L.-uri este și valoarea foarte mică a capitalului social.

Acest proces este unul complex ce da multe batai de cap celor ce se afla la inceput de drum dar si celor experimentati, de aceea puteti apela la noi, o echipa formata din cei mai buni specialisti in domeniu, ce va garanteaza ca veti beneficia de un raport calitate – pret imbatabil si corect.

Înființare SRL

Înființare Societate cu Răspundere Limitată în cel mai scurt timp și la cele mai mici costuri.

Acte necesare înființare SRL

  Contacteaza-ne acum?

  Trimite un mesaj si te contactăm noi

  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!