Suntem o echipa cu experiență in domeniul de înființări firme, inființări societăți comerciale tip SRL, SA , PFA și alte forme juridice de organizare, servicii contabile,etc.

Galerie

Contact

0767 272 233

Roman, Strada Libertății 14

office@sbera-econsulting.ro

Birou Traduceri Legalizate Roman Sbera Econsulting

Ce este traducerea legalizată?

     Traducerea legalizată Roman este o traducere efectuată de către un traducător autorizat, procedura continuând apoi prin legalizarea traducerii de către un notar public.

     Notarul Public certifică faptul că semnătura de pe traducere aparține într-adevăr unui traducător autorizat de către Ministerul Justiției. Această autorizație se obține prin promovarea unui examen, organizat de către MINISTERUL CULTURII, din limba română in limba străină pentru care se solicită autorizarea și retroversiune. Prin semnătura și ștampila traducătorului autorizat, aplicată pe traducere, se certifică faptul că prin traducerea efectuată nu s-a modificat conținutul și sensul textului din documentul original prezentat pentru traducere.

     Pentru ca o traducere autorizată să poată fi legalizată la un notariat public, este necesară întotdeauna prezentarea în fața notarului a documentului în original de pe care s-a efectuat traducerea autorizată. Procedura de legalizare a documentului, se realizează prin atașarea la documentul tradus a unei copii a documentului original după care s-a efectuat traducerea, urmat apoi de pagina care cuprinde încheierea traducătorului și semnătura acestuia. Apoi, prin încheierea de legalizare și semnătura notarului public se certifică faptul că documentul a fost tradus de către un traducător autorizat.

     Pentru ca un notar public să poată certifica semnătura traducătorului, traducătorul care a efectuat traducerea documentului, trebuie să depună un specimen de semnătură într-un registru păstrat la sediul biroului notarial unde se efectuează legalizarea documentului tradus.

Cine sunt Traducătorii Autorizați?

     Traducătorii autorizaţi sunt traducătorii recunoscuţi de către Ministerul Justiţiei și care dețin o autorizație în acest sens prin care le-a fost recunoscută competenţa de a efectua traduceri autorizate şi de a oferi servicii de interpretariat.

SBERA ECONSULTING vă oferă servicii de traduceri autorizate și legalizate în diferite domenii, astfel:

Traduceri autorizate și legalizate documente tipizate

Traduceri autorizate și legalizate financiare și economice

Traduceri autorizate și legalizate juridice

Traduceri autorizate și legalizate tehnice

SBERA ECONSULTING colaborează cu o echipă de traducători cu experiență în diferite domenii și vă oferă la prețuri corecte servicii de traduceri autorizate la calitate maximă, venind în sprijinul dumneavoastră și prin prestarea serviciilor conexe necesare, precum apostilarea, legalizarea sau supralegalizarea traducerilor.

Ai nevoie de
traduceri legalizate?

Servicii de traducere legalizate în cel mai scurt timp și la prețuri corecte!

Traduceri legalizate Roman

Ce spun clienții

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ma deplasez la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. Recomand SBERA ECONSULTING pentru serviciile profesionale!
Robert D
Ceo
Foarte mulțumită de rapiditatea cu care mi-au răspuns la solicitări și m-au ajutat. Recomand cu drag ! Lucrează profesional, am facut totul pe e-mail și am fost plăcut impresionată.”
Adriana B
Manager
Open chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Bună! Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi!